Palvelumme

Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumaasi räätälöidyn audiovisuaalisen kokonaisuuden:

● äänentoisto
● tila-, julkisivu- ja show-valaistus
● lavarakenteet ja puhujakorokkeet
● striimaukset ja videot
● valokuvaus
● videotykit, valkokankaat ja näytöt
● kokoustekniikka
● etäyhteydet
● taajuuskoordinointi
● av-talonmiespalvelu

Tulemme mielellämme mukaan aktiiviseksi tapahtumasi järjestäjätiimiin jäseneksi, mutta meiltä voit ostaa myös yksittäisiä tapahtumateknisiä palveluita.

Case-esimerkkejä

Vehon avajaiset

Toteutimme Oulussa Vehon uuden hallin avajaisten tekniikan avaimet käteen -periaatteella. Tuotantoon sisältyi esimerkiksi tilan, lavan sekä ajoneuvojen valaisua, catwalk, äänentoistoratkaisuja sekä videoprojisointia.

Hybriditilaisuus

Oulun yliopistolla toteutamamme hybriditilaisuuden jälkeen saimme seuraavanlaista palautetta: "Iso kiitos, että tulitte! Oli kyllä oikein pro meininki!"

Resta-seminaari

Resta-seminaari kokoaa ravintola-alan päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan ja kehittämään alaa ja itseään yli ketjurajojen. Kolmipäiväinen tapahtuma järjestettiin 2022 Rovaniemellä Lapland Hotels Sky Ounasvaaralla ja Scene Arts valikoitui toteuttamaan tapahtuman moninaiset tekniset tarpeet eri puolilla hotellia. Tuotantoon sisältyi mm. äänentoistoa, langattomia mikkejä, etäpuhuja, ruoan valaisua, musiikkiesitysten teknisiä tarpeita sekä auditorion kiinteästä tekniikasta huolehtimista.

Mobiililavan tekniikka

Toimitimme Oulun tapahtumapuistossa Kuusisaaressa järjestettävän Oulu kylässä -festivaalin mobiililavan tekniikan. Tuotanto sisälsi lavamanageroinnin, äänentoiston sekä yleisölle että esiintyjille ja lavan valaistuksen.

Peltopäivä 2022

Järjestimme tutkijoille ja viljelijöille suunnattuun Peltopäivä-tapahtumaan Ruukissa mobiililavan (yhteistyössä alihankkijamme kanssa), sekä ääni-, video- ja valotekniikan. Lisäksi taltioimme tilaisuuden. Saimme tuotannosta palautteeksi: "Lämmin kiitos koko teidän porukalle! Upeaa työtä kaikin puolin, tosi laadukkaat videot! Kivasti olette tuoneet esitysdiat videoon, ja kaikki puhujien nimet ja logot tulee videolle tyylikkäästi."

Hybriditilaisuus

Saimme olla toteuttamassa Future Board ry:n ja Hallituspartnerit ry:n hybriditilaisuuden tekniikkaa Tampereen Technopoliksella.

Hyväntekeväisyyskonsertti

Toteutimme Soli Deo Gloria 2020 -hyväntekeväisyyskonserttiin kokonaisvaltaisen av-tuotannon. Välitimme tiuhaan vaihtuvan artistikattauksen tuottaman elämyksen niin paikan päälle kuin etänä seuraaville monikameratuotantona.

Livelähetys

Toteutimme startupin lanseeraustilaisuuden livelähetyksenä. Vaikka lähetys sisälsi mm. dronella tehtyä ilmakuvaa, kyse ei ollut pelkästä teknisestä suorituksesta. Tuotantoon osallistui muun muassa ohjaaja, Art Director sekä tuottaja.

Festarielämys

Toteutimme Incarn Festien av-tuotannon tiukkojen aikatauluvaatimusten sisällä. Sen lisäksi, että projektiin kuului ääni- ja valotekniikka, lähetimme tapahtumasta monikameratuotannon Tiketin alustalle.

Webinaarit

Viime aikoja ovat leimanneet lukuisat webinaarit ja etämiitingit. Olemme olleet mukana toteutamassa vastaavia tuotantoja esimerkiksi Oulun yliopiston, VisitOulun ja Pohjois-Pohjanmaan liiton kanssa.

Dramaturginen valo

Saimme kunnian olla toteuttamassa Rovaniemen kirkossa esitettyä "Elämän lähde" -kantaatin ensiesitystä. Suunnittelimme yhdessä säveltäjän kanssa dynaamisen valaistuksen 40-minuuttisen klassisen sävellyksen tueksi.

Konserttistriimaus

Toteutimme konserttistriimauksen Oulun seurakunnalle avaimet käteen -periaatteella. Tuotanto sisälsi mm. lavarakenteet, valo- ja äänitekniikan sekä ammattitason monikameratuotannon. Kuten kuvasta näkyy, valokuvaajamme on myös pysynyt kiireisenä!

Show-valaisu

Kun tarvitset säväyttävän valoshow'n konserttiin tai vaikkapa striimiin, käänny puoleemme! Tekijöillämme on kokemusta muun muassa artistien kiertuetekniikasta. Parasta on, että voimme 3D-mallintaa show'n etukäteen nähtäväksesi.

Äänentoisto

Äänitiimimme on aina valmiina vastaamaan tarpeisiisi olipa kyse striimistä tai livetilaisuudesta. Voimme rakentaa äänentoistojärjestelmän nollista tai hypätä suoraan valmista järjestelmää ohjaavan miksauspöydän taakse.

Tapahtumavalaisu

Valaisemme tapahtumatilasi nostaen sen toiseen ulottuvuuteen, arjen yläpuolelle.

Lavatekniikka

Lavan rakentaminen, muusikoiden teknisiin tarpeisiin vastaaminen (backline), taustakankaat ja niin edelleen. Kaikki järjestyy!
Vieritä ylös